Handige links

Publié par admin le

 • CRÉSUS : Huishoudens met hoge schuldenlast opvangen en naar ze luisteren, begeleiden. Sociale uitsluiting voorkomen door financiële training en opleiding voor iedereen.
  www.cresusalsace.org
 • Radio CRÉSUS : Radio CRÉSUS is een samenwerking van journalisten, radiopresentatoren, DJ’s, grafisten, artiesten, beeldhouwers, juristen van CRÉSUS en vrijwilligers die zich verenigd hebben om uitzendingen op deze radio te verzorgen, met als doel mensen met een hoge schuldenlast te helpen. Het team wil graag vrijwillige juristen en personen in kritische situaties in Straatsburg en daar buiten met elkaar in contact brengen.
  www.radiocresus.fr/fr

 • Financiën en pedagogie: Finances & Pédagogie (Financiën en pedagogie), in 1957 opgericht door Caisses d’Épargne, is een vereniging die acties op gebied van bewustwording en training opzet, volgens het thema  » de rol van geld in het leven », voor een breed publiek, jong en oud.
  www.finances-pedagogie.fr

 • Financiën voor iedereen: De website lafinancepourtous.com wordt gepubliceerd door het Overheidsinstituut voor Financiële Training (IEFP), vereniging van algemeen belang erkend door het ministerie van Onderwijs.
  www.lafinancepourtous.com
 • Les clés de la banque (De sleutels van de bank) : U wilt graag eenvoudige, heldere en educatieve uitleg over geld en de bank? Dan is deze website voor u. Omdat begrijpen een wereld van verschil maakt, vindt u hier nuttige informatie, handige gidsen, voorbeeldbrieven… « Les clés de la banque » is een programma voor financiële informatie en training over geld en de bank.
  www.lesclesdelabanque.com
 • Stichting Cetelem voor budgettaire training: : Stichting Cetelem is een stichting van de groep BNP Paribas. Is in 1992 ontstaan op initiatief van Cetelem, en geplaatst onder toezicht van de Stichting van Frankrijk. In de huidige economische situatie die het uitsluitingsrisico van huishoudens verhoogd, heeft ze zich als missie gesteld om budgettaire training te ontwikkelen en te promoten. Zijn doelstellingen: Preventie, en de bevordering van sociale- en economische integratie.
  www.fondation.cetelem.com
Catégories : Uncategorised